#industrie partnerschap

16 Vlaamse innovatiepartners, waaronder WOOD.BE, slaan de handen in elkaar om innovatie en ondernemerschap in de Vlaamse industrie te stimuleren. De dienstverlening van dit Industrie Partnerschap wordt gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) en gecoördineerd door Agoria en Sirris.

16 Vlaamse innovatiepartners, waaronder WOOD.BE, slaan de handen in elkaar om innovatie en ondernemerschap in de Vlaamse industrie te stimuleren. De dienstverlening van dit Industrie Partnerschap wordt gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) en gecoördineerd door Agoria en Sirris.

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het Industrie Partnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw inzichten en uw innovatiepotentieel op te drijven en dit binnen een aantal belangrijke actuele thema’s, zoals circulaire economie, klimaat en energie, digitalisering, Industrie 4.0,

Dienstenaanbod WOOD.BE

Dankzij dit Industrie Partnerschap en de steun van Vlaio kan WOOD.BE u een inhoudelijk interessant pakket van diensten aanbieden en dit tegen financieel gunstige voorwaarden. Concreet gaat het om een zestal diensten: 2 lerende netwerken, 2 thematische events, oriënterend advies en individuele coaching.

Lerende netwerken

In lerende netwerken brengen we bedrijven samen die voor soortgelijke uitdagingen staan. In workshops met kleine groepen (idealiter 15 bedrijven) zoomen we in op ervaringen, inzichten en best practices. Een lerend netwerk omvat 4 workshops per jaar. Vanuit WOOD.BE worden volgende lerende netwerken georganiseerd:

  1. Future Furniture: een lerend netwerk voor de meubelwaardeketen
  2. WOOD Matters: een lerend netwerk voor de waardeketen hout in de bouw

Thematische events

Wilt u alles te weten komen over een actueel onderwerp of een beloftevol innovatiedomein? Met onze thematische events laten we verschillende sprekers aan het woord die deze onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Op korte tijd doet u zo kennis op over interessante thema’s en bent u op de hoogte van recente innovaties en nieuwe inzichten. Vanuit WOOD.BE worden volgende thematische events georganiseerd.

  1. Innovation Day: een jaarlijks thematisch event over brede actuele innovatiethema’s
  2. Inspired by WOOD: een jaarlijks thematisch event over belangrijke technologische vernieuwingen binnen de houtsector

Individuele begeleiding

Wij kunnen de bedrijven ook individueel ondersteunen via korte, laagdrempelige begeleidingstrajecten binnen de centrale thema’s van het Industrie Partnerschap, zoals circulaire economie, klimaat en energie, digitalisering, Industrie 4.0, … WOOD.BE biedt volgende formules aan:

  1. Oriënterend advies: met een individuele begeleiding van 2 dagen verwerft u concrete inzichten in een specifiek thema. Zo krijgt u een duidelijke focus en maakt u de juiste keuzes.
  2. Individuele coaching: voor de opvolging van concrete oplossingen of innovaties kunt u een beroep doen op een individuele begeleiding van 3 dagen (gespreid in de tijd) en een halve dag rapportering.

Interesse?

Interesse in één of meerdere van deze diensten? Neem dan contact op met onze experten:

Benieuwd naar het aanbod van de andere innovatiepartners? Bezoek dan snel de website van #industrie partnerschap.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Agoria Sirris Banner Industriepartnerschap Wood