Over WOOD.BE

WOOD.BE ondersteunt de ondernemingen van de hout- en meubelindustrie bij het realiseren van een innovatieve en duurzame toekomst.

WOOD.BE is het kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie. Ons team van experten ondersteunt de ondernemingen maximaal bij het realiseren van hun innovatieve en duurzame toekomst. Flexibel, toegankelijk en steeds op maat van uw onderneming, stellen we onze kennis en technologische competenties ter beschikking. Kortom, een onestopshop waar u vlot terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid…
Ons dienstenaanbod is ruim en gevarieerd. We bekijken uw producten, processen, diensten en businessmodel vanuit een geïntegreerde aanpak. Want onze enige ambitie is uw innovatieve, duurzame toekomst.

Kijk gerust naar onderstaand kennismakingsfilmpje voor meer informatie!

WOOD.BE is de nieuwe benaming van het Technisch Centrum der Houtnijverheid, een erkend Centrum De Groote, opgericht in 1947. Begin 2015 werd de werking van het innovatieplatform Optimo geïntegreerd in het centrum. Hierdoor kan WOOD.BE zowel de technologische als niet-technologische aspecten van innovatie aanpakken.

Download onze brochure hier.