Over WOOD.BE

WOOD.BE ondersteunt de ondernemingen van de hout- en meubelindustrie bij het realiseren van een innovatieve en duurzame toekomst.

WOOD.BE is het kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie. Wij ondersteunen de ondernemingen maximaal bij het realiseren van een innovatieve en duurzame toekomst. WOOD.BE is een one-stop-shop waar u terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid, … Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod treden wij op als een geïntegreerd kenniscentrum voor integrale innovatie van product, proces, dienst en business model in de hout- en meubelindustrie. Onze kennis en technologische competenties worden op een flexibele en toegankelijke manier ter beschikking gesteld, op maat van uw onderneming. Kortom, WOOD.BE is dé kennispartner bij uitstek voor de ondernemingen van de hout- en meubelindustrie.

WOOD.BE is de nieuwe benaming van het Technisch Centrum der Houtnijverheid, een erkend Centrum De Groote, opgericht in 1947. Begin 2015 werd de werking van het innovatieplatform Optimo geïntegreerd in het centrum. Hierdoor kan WOOD.BE zowel de technologische als niet-technologische aspecten van innovatie aanpakken.

Download onze brochure hier.