Innovatie

Innovatie: uw toekomststrategie, onze passie

Als bedrijf kunt u op 3 manieren een beroep doen op onze innovatiediensten:

  • Kennispartner: op vraag van de sector of een consortium van bedrijven kan WOOD.BE optreden als kennispartner in onderzoeks- of ontwikkelingsprojecten, al dan niet met overheidssteun.
  • Innovatieadvies (één-op-één): De innovatie-experten van WOOD.BE helpen u graag bij het realiseren van uw eigen innovatieplannen. U kan bij ons terecht voor het organiseren en faciliteren van brainstorms en effectieve innovatietrajecten, gericht op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die een maximale toegevoegde waarde bieden aan uw klanten. Door onze kennis inzake experience design kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van de beleving van uw klanten en andere stakeholders. Aan de hand van een concreet stappenplan gidsen wij u efficiënt doorheen de zoektocht naar alternatieve of circulaire bedrijfsmodellen. Wij adviseren u bij het ontwerpen van nieuwe producten of het herdenken van bestaande producten in functie van een circulaire economie.
  • Seminaries en collectieve workshops: We volgen verschillende actuele innovatiethema’s op en bieden ze proactief aan.
  Aanpak en team

  Om uw innovaties succesvol te kunnen ondersteunen stellen we een team samen op maat van uw noden. Onze innovatie-experten beschikken over een brede multidisciplinaire vorming en een kritische blik, wat hen toelaat om met de juiste vraagstelling tot de kern van uw innovatie-uitdaging door te dringen. We bekijken uw dossier vanuit diverse invalshoeken (markttrends, klant, eindgebruiker, waardeketen…) en denken creatief out-of-the-box met u mee. In functie van uw product en uw innovatienoden werken wij bovendien samen met onze technologische experten. Deze unieke mix van generalisten en specialisten - allen met een doorgedreven kennis van de hout- en meubelsector - vindt u enkel bij WOOD.BE onder één dak!

  Contact: alan@wood.be