Innovatie

Innovatie: uw toekomststrategie, onze passie

Begin 2015 werd de innovatiewerking van Optimo VZW geïntegreerd in WOOD.BE. Optimo is hierdoor het departement innovatie van WOOD.BE geworden.

Dankzij deze integratie is WOOD.BE in staat om u te helpen bij zowel de technologische als de niet-technologische aspecten van innovatie. Als bedrijf kunt u op 3 manieren beroep doen op onze innovatiediensten:

  • We volgen verschillende actuele innovatiethema’s op en bieden ze proactief aan onder de vorm van seminaries en workshops.
  • We geven één op één innovatieadvies in uw bedrijf: wilt u weten hoe u uw innovatieproces kunt optimaliseren? Wilt u meer weten over gebruikersanalyses en –observaties? Wilt u trendinformatie op maat? Bent u op zoek naar ontwerpers of andere innovatiepartners? Wilt u informatie over nieuwe materialen? Hebt u vragen over ecodesign, business model innovatie, …? Contacteer ons en we bespreken uw project.
  • Op vraag van de sector of in opdracht van een bedrijf of een consortium van bedrijven kan WOOD.BE optreden als kennispartner in projecten van onderzoek en/of ontwikkeling, al dan niet met overheidssteun. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden kunt u hier meer lezen over een aantal actuele projecten.

Contact: alan@wood.be