Wood Be In 2019

2020-06-19 - Evi

WOOD.BE in 2019

Meer weten? Klik hieronder dan zeker door!

lees meer ›
12 Enecobois 27 T08 Ac7 Mb

2020-06-10 - Evi

'Conversations about Climate Change' design competition!

The UK Timber Trade Federation announces the start of their ‘Conversations about Climate Change’ Design Competition, in collaboration with the Building Centre. Click below for more information.

lees meer ›
Henry Van De Velde Awards

2020-05-22 - Evi

Henry van de Velde Awards zoekt toekomstige winnaars!

Nog tot en met 2 juni kan je inschrijven voor de 27e editie van de Henry van de Velde Awards. Flanders DC nodigt je uit om je beste werk in te sturen voor hun design awards. Klik hieronder door voor meer info.

lees meer ›
Virus 4936806 1920

2020-05-04 - Evi

WOOD.BE: versoepeling maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Vanaf maandag 4 mei worden de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus versoepeld. Dit betekent dat de activiteit in de bedrijven en bij WOOD.BE opnieuw zal toenemen. Bijgevolg neemt WOOD.BE de gepaste maatregelen om tegemoet te komen aan de nieuwe situatie die vanaf 4 mei (geleidelijk) zal ontstaan.

lees meer ›
Label Tested Furniture Def Xxxx

2020-04-16 - Evi

Nieuw: meubelcertificatie door WOOD.BE

U wenst uw meubelen te laten testen volgens een officiële norm of volgens een testprogramma op maat? U heeft nood aan een instrument om de resultaten van deze testen en de sterkte, duurzaamheid, veiligheid,... van uw meubelen te communiceren en te garanderen aan uw klanten? Dan is ons nieuw meubelcertificaat met label het antwoord op uw vragen! Klik hieronder door voor meer info.

lees meer ›
Wood Be Op Kanaal Z 3

2020-02-10 - Evi

WOOD.BE @ Kanaal Z

WOOD.BE maakte afgelopen donderdag 06/02 deel uit van de 10-delige reportagereeks Z-Industry Fedustria. Z-Industry Fedustria schetst een beeld van de vooraanstaande rol die de Belgische textiel-, hout- en meubelbedrijven spelen, tot ver buiten de landsgrenzen. Er worden een aantal inspirerende bedrijven geportretteerd die dankzij hun innovatie, hun klantgerichtheid, hun kwaliteitszorg en exportgedrevenheid bouwen aan duurzame groei. WOOD.BE kwam hierbij als kennisinstelling aan het woord. Klik hieronder zeker door voor het resultaat!

lees meer ›
Materiaal 2 D

2020-01-09 - Evi

Start-up Circular Matters wint Bizidee award met innovatief plaatmateriaal

De Leuvense start-up Circular Matters won in december de Bizidee award 2019 . Die beloont startende ondernemingen met bijzonder groot groeipotentieel. De start-up brengt milieuvriendelijk plaatmateriaal op de markt en komt hiermee tegemoet aan de stijgende vraag naar ecologische materialen in de meubel-, interieur- en bouwsector.

lees meer ›
Wood Be In 2018

2019-07-04 - Evi

WOOD.BE in 2018

Meer weten? Klik hieronder dan zeker door!

lees meer ›
Mobble Logo

2019-05-02 - Evi

Studenten UGent ontwikkelen nieuw flexibel woonconcept - The new cool is living in a mobble

Een team studenten van de Universiteit Gent werd geselecteerd om deel te nemen aan de Solar Decathlon competitie in Boedapest, Hongarije. Een prestigieuze wedstrijd waarin universiteiten van over de hele wereld worden uitgedaagd om een energiezuinig en duurzaam paviljoen te ontwerpen, bouwen en bewonen. Met ‘the Mobble’ introduceren ze een modulair bouwblok met een concept gebaseerd op flexibiliteit en circulariteit.

lees meer ›
Ce 3

2018-12-06 - Evi

Download hier de presentaties van de infosessie "CE-markering van wand-en gevelbekleding"

In navolging van de infosessie over CE-markering van gevelbekleding van 27 november stellen we graag de presentaties ter beschikking.

lees meer ›