WOOD.BE Innovation Day 2022: (her)bekijk hier alle presentaties!

Header Website

Op 27/01/2022 organiseerde WOOD.BE de tweede online editie van Innovation Day, een event dat in het teken staat van digitale innovatie in de meubelwaardeketen. Het centrale thema dit jaar was 'The Right Customer Experience'. Enkele straffe praktijkgetuigenissen lieten ons zien hoe we door digitale technologie elke klant op maat kunnen behandelen zonder te moeten inboeten aan efficiëntie. Kon u er zelf niet bij zijn of wenst u de presentaties graag te herbekijken? Geen probleem, hieronder vindt u een overzicht van de presentaties van onze gastsprekers.

Tom De Baenst (Managing Director LS Bedding) - Ergosleep ® Cocon 2.0, via SLAAP-DNA® naar het creëren van de perfecte nachtrust.

Slaap is één van de belangrijkste sleutels tot een goede gezondheid. Heel recent introduceerde LS Bedding zijn nieuwste Ergosleep-Cocon 2.0. Ontdek hoe individuele klanten in deze immersieve belevingsruimte met state-of-the-art digitale technologie hun unieke SLAAP-DNA® kunnen laten bepalen en hoe Ergosleep® inzet op de verdere digitalisering van zijn ecosysteem.

Bekijk Tom zijn presentatie hier via PDF-vorm. (Her)Bekijkt u liever de opname van de webinar? Dat kan, gelieve u hiervoor eerst gratis aan te melden via het formulier onderaan deze webpagina.

Diederik Vanbrabant (Co-Founder TreeSpoke.com) - TreeSpoke maatmeubel startup: cocreatie met lokale insteek.

Toen (auto)designer Diederik Vanbrabant geen geschikte boekenkast vond voor zijn bureau, besloot hij het meubel zelf te tekenen, te laten verzagen en zelf in elkaar te zetten. Het resultaat was mooi, maar de weg ernaartoe erg omslachtig. Het idee was geboren om maatmeubilair toegankelijker te maken voor de ‘online shopper’, en met behulp van digitalisering consumenten en lokale meubelmakers dichter bij elkaar te brengen.

(Her)Bekijkt u liever de opname van de webinar? Dat kan, gelieve u hiervoor eerst gratis aan te melden via het formulier onderaan deze webpagina. Zijn presentatie via PDF-vorm is in aantocht...

Jo De Ridder (Innovation consultant Bru Textiles) - Digitaal innoveren met meubelstoffen

Als internationale leverancier van stoffen voor meubilair en wandbekleding, investeerde Bru de voorbije jaren heel sterk in product- & service-innovatie. De vraag: ‘Hoe kan digitale technologie ons helpen klantenproblemen op te lossen zonder de waardeketen daarbij uit het oog te verliezen?’ leidde ondermeer tot de ontwikkeling van digitale meubelstoffen, maar ook tot het meer digitaal matuur maken van hun partners.

Bekijk Jo zijn presentatie hier alvast via PDF-vorm. Herbekijkt u liever de opname van de webinar? Dat kan, gelieve u hiervoor eerst gratis aan te melden via het formulier onderaan deze webpagina.

Geertrui Mieke De Ketelaere (Director AI, IMEC) - Artificiële intelligentie ontrafeld voor de interieursector

Artificiële intelligentie (AI) is overal in ons leven. Toch blijkt het voor veel KMO’s in de meubel- en interieursector niet evident hoe dit concreet in te zetten in de eigen business. Geertrui Mieke De Ketelaere is al haar hele carrière actief in aspecten van data, analytics en customer intelligence. Ze werd in 2018 door het magazine trends genomineerd tot ICT-vrouw van het jaar en is ook de auteur van het boek "Mens versus Machine: AI Demystified". Het boek kijkt voorbij de hype rond AI, terwijl het een sterke focus legt op de echte waarde die het kan brengen voor de business teams, waarbij privacy en klantenervaring centraal staan in elke ontwerpcyclus. Ze brengt met haar keynote een verhaal op maat voor meubel- en interieurbedrijven.

Bekijk Geertrui Mieke haar presentatie hier alvast via PDF-vorm. Herbekijkt u liever de opname van de webinar? Dat kan, gelieve u hiervoor eerst gratis aan te melden via het formulier onderaan deze webpagina.

Ik (her)bekijk graag de WOOD.BE Innovation Day 2022!

Met dank aan onze sponsors:

Banner Ip Sponsors Website

#industriepartnerschap #sterkondernemen