Wood Be In 2016

2017-09-13 - Webmaster

WOOD.BE in 2016

2016 IN FEITEN EN CIJFERS

Certificatie: 627 certificaten uitgereikt
Testen en adviezen: 251 studies en proeven uitgevoerd
Veiligheid: 128 bedrijven
Normalisatie: 16 normcommissies
Projecten: 13 lopende en 6 nieuwe projecten

lees meer ›
Spread The Wood Small

2017-09-13 - Webmaster

Spread the Wood!

MET KENNIS VAN ZAKEN

WOOD.BE is het kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie. Ons team van experts ondersteunt de ondernemingen maximaal bij het realiseren van een innovatieve en duurzame toekomst. Steeds op maat van uw onderneming, stellen we onze kennis en technologische competenties ter beschikking, flexibel en toegankelijk.

lees meer ›
Logo Belac

2017-08-10 - Webmaster

WOOD. BE breidt accreditatie uit!

In het kader van enerzijds haar Europese notificatie m.b.t. de Europese bouwregelgeving en anderzijds de uitbreiding van haar testgamma werden na een geslaagde Belac audit (*), testen en inspecties aan de scope toegevoegd.


lees meer ›
Caresit Logo2

2017-05-18 - Webmaster

Caresit: prenormatief onderzoek voor zitmeubilair in de zorgsector

Voor het ontwikkelen of evalueren van een kwalitatief en geschikt zitmeubel voor de zorgsector bestaat er momenteel geen specifieke norm of leidraad. De huidige normen zijn niet aangepast aan de functies die zitmeubelen voor de zorg op vandaag moeten vervullen.

lees meer ›
Ce 3

2016-10-18 - admin

CE-markering van brandwerende deuren en poorten gaat van start

Na jaren van voorbereiding gaat de CE-markering van brandwerende deuren en poorten eindelijk van start. Deze CE-markering zal wellicht een hele omwenteling betekenen voor een sector die jarenlang het Benor-ATG merk gewoon was. We geven u in dit artikel een overzicht van wat is, wat de wettelijke regels zijn en wat nog komt

lees meer ›