Welke rol kunnen meubilair en verpakking spelen bij het coronaveiliger omgaan met onverpakte voeding in winkels & horeca? Download de COOVIRH-praktijkgids en laat u inspireren!

In het project COOVIRH (coronaveiligere omgevingen voor onverpakte voeding in retail en horeca) werd door Flanders’ FOOD samen met WOOD.BE, Pack4food en Unizo onderzocht welke innovatieve oplossingen deze getroffen sectoren kunnen ondersteunen om aldus de verkoop van onverpakte voeding te normaliseren.

Sinds augustus 2020 werden een reeks doeltreffende maatregelen verzameld vanuit de verpakkings- en meubelindustrie en gebundeld in de kersverse praktijkgids, die u via onderstaande knop kan downloaden. In winkel- en horecaomgevingen zijn er op vlak van meubilair tal van nieuwe opportuniteiten voor meer coronaveilige oplossingen. De voorbeelden uit de praktijkgids kunnen retailers en horecazaken inspireren tot nieuwe oplossingen, maar ongetwijfeld ook u als ondernemer in de hout- en meubelsector! Wij legden alvast 3 veelbelovende oplossingen voor aan ondernemers en eindklanten waarvan u het resultaat hier kan lezen. Zij werden samen met andere best practices opgenomen in een handige gids. De praktijkgids kan dus niet alleen ondernemers uit de retail, horeca en voedingsindustrie, maar mogelijk ook u, op weg helpen naar meer coronaveilige omgevingen! Wij hopen dat deze oplossingen ook u kunnen inspireren. Laat het ons dus zeker weten als u zelf één of meerdere van deze maatregelen implementeert!

Download de COOVIRH-praktijkgids hier!

Footer Mailing Praktijkgids