Thumbnail Website Whats Up Whats Next

2021-05-11 - Evi

What’s Up, What’s Next – online event van #industriepartnerschap - 10/06/2021

Uw bedrijf slimmer en veiliger maken, maar ook circulair of klimaatneutraal. Kortom: futureproof. U wilt er werk van maken, maar hoe pakt u het aan? Om u daarbij te helpen en u een innovatieboost te geven, bundelden 17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder WOOD.BE , vorig jaar, met de steun van VLAIO, hun expertise in #industriepartnerschap.

Benieuwd naar ‘what’s up’ en ‘what’s next’ rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0? En naar wat u van #industriepartnerschap mag verwachten rond die thema’s? Neem dan deel aan ons online evenement op 10 juni 2021. Klik hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Thumbnail Website

2021-05-07 - Evi

SAVE THE DATE: Optimo Trendwebinar 2021 - 29/06/2021

Naar jaarlijkse gewoonte biedt het Optimo-team jullie een overzicht van de trends en productnieuwigheden in de meubel- en interieurbranche. Ook in deze bijzondere tijden blijven bedrijven en ontwerpers ons verrassen met hun innovaties en blijft de communicatie hierover – weliswaar vooral langs digitale weg – binnenstromen.

Wij volgen het sectornieuws onverminderd op de voet om jullie op dinsdag 29 juni om 10.00 uur te kunnen verwelkomen op ons tweede Optimo Trendwebinar!
Binnenkort meer details in uw mailbox en hier op onze website www.wood.be!

lees meer ›
Fusion Medical Animation Rnr8 D3 Fnuny Unsplash

2021-05-04 - Evi

Webinar: De positieve kracht van ventilatie op COVID-19 op 10/05/2021

Dat COVID-19 een enorme impact heeft op de mensen op de werkplek is een feit. Vanuit Flanders’ FOOD en Fevia ism VITO, UGent en WTCB zijn we ervan overtuigd dat de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd rond “ventilatie” in onze smakelijke sector, een deel van de oplossing is om in te zetten op het positieve effect rond het “welzijn” van de medewerkers. Klik hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Thumbnail Inspired By Wood

2021-03-31 - Evi

Inspired By Wood op 29/04/2021

Hout is een natuurlijk, duurzaam en hernieuwbaar materiaal. De circulaire economie biedt dan ook tal van nieuwe kansen voor de waardeketen hout in de bouw: duurzame producten, circulaire businessmodellen, hergebruik en recyclage van materialen, modulair en circulair bouwen,… Economie en ecologie gaan hierbij hand in hand.
De transitie naar een circulaire economie is evenwel complex. Daarom delen wij graag kennis, praktijkervaring en de visie van experten met u, zodat uw bedrijf kan bouwen aan een duurzame toekomst. Neem daarom deel aan Inspired By Wood op donderdag 29/04/2021, een online event dat volledig in het teken staat van circulaire economie en de duurzaamheid van innovatieve houtproducten! Klik hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Thumbnail Inspired By Wood

2021-02-04 - Evi

SAVE THE DATE: Inspired by Wood op 29/04/2021!

Laat je tijdens dit event inspireren door state-of-the-art houttechnologie en best practices en maak van jouw bedrijf een game changer.

Samen maken we als houtsector de economie circulair en de toekomst klimaatneutraal.
Noteer 29/04/2021 alvast in je agenda en hou je mailbox in de gaten voor meer informatie!

lees meer ›
Logo Recurwood

2021-02-02 - Evi

Webinar: RECURWOOD: Aspecten van akoestiek en stabiliteit bij houtbouw op 23/02/2021!

In het tweede RecurWood webinar gaan we dieper in op de problematieken rond akoestiek en stabiliteit in houtbouw. In de praktijk hoeven zij niet onverenigbaar te zijn, maar er moet wel de nodige aandacht besteed worden aan specifieke details. We verstrekken een overzicht van de eisen voor vloeren en scheidingswanden en bespreken mogelijke manieren om hieraan tegemoet te komen. Klik hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Fof

2021-01-29 - Evi

SAVE THE DATE: Factory of the Future Awards 2021 - 23/02/2021

Naar jaarlijkse gewoonte sinds 2014 zullen Sirris en Agoria ook in 2021 de Factory of the Future Awards uitreiken. Welke maakbedrijven zullen het label 'Factory of the Future' voor de komende drie jaar in de wacht slepen? U komt het te weten op 23 februari!

lees meer ›
Logo Wood Be

2021-01-21 - Evi

Praktische infosessie: 'Hoe stel ik een risicoanalyse op?' 09/02/2021 of 25/02/2021

Risicoanalyses opstellen en beheren is een wettelijke verplichting voor elke onderneming (Codex: Art. I.2-1 tot Art. I.2-14). Voor vele medewerkers is het een abstract begrip, voor anderen ‘iets’ waarvan ze ooit hoorden, maar waar weinig belang aan gehecht wordt. Sommige bedrijven/medewerkers beschikken over risicoanalyses, maar doen weinig concreets m.b.t. aanpak van de risico’s. Het hoeft nochtans niet ingewikkeld te zijn! Klik daarom hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Thumbnail Website

2020-12-09 - Evi

WOOD.BE Innovation Day 28/01/2021

Digitale technologie blijft de wereld continu transformeren aan een steeds sneller tempo. Niet enkel onze gedragspatronen, waarden en verwachtingen wijzigen in ijltempo, maar de digitale revolutie sijpelt ook steeds meer binnen in onze woon- en werkomgevingen. Voor ondernemingen is het een absolute noodzaak om de nieuwe kansen die dit biedt te omarmen en er actief mee aan de slag te gaan. Evolueer mee met klantenverwachtingen en verhoog de veerkracht van uw onderneming. Neem deel aan de WOOD.BE Innovation Day, klik hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Logo Recurwood

2020-11-18 - Evi

Webinar: RECURWOOD: aspecten van brandreactie op 01/12/2020

Met dit webinar in het kader van Recurwood leggen WOOD.BE en WTCB de focus op aspecten van brandreactie. Zowel voor toepassingen buiten (gevelbekleding) als binnen (wand, plafond en vloer) worden de vereisten verduidelijkt en worden typeoplossingen aangereikt alsook mogelijkheden tot verdere innovatie.

lees meer ›