Breng uw bedrijfsvoering een trapje hoger onder begeleiding van WOOD.BE!

Shutterstock 1240885699 2 Jpg

Onze toekomst lijkt op dit moment misschien onzeker en onvoorspelbaar. Maar tegelijk zit ze ook boordevol nieuwe opportuniteiten die onder impuls van technologische, maatschappelijke en ecologische tendensen het licht zien. En de beste manier om de toekomst te voorspellen, is nog steeds om deze zelf mee vorm te geven.

  • Bent u een nieuwe horizonten aan het verkennen op het vlak van digitalisering, circulaire economie, klimaat en energie of industrie 4.0?
  • Kan u een laagdrempelig advies gebruiken om de juiste keuzes te maken?
  • Zou een extern klankbord van experten net die hefboom kunnen zijn om uw project een trapje hoger te tillen?

WOOD.BE kan u hierbij ondersteunen via korte, laagdrempelige begeleidingstrajecten rond de hogervermelde thema’s.

Wij bieden volgende formules aan:

  • Oriënterend advies: met een individuele begeleiding van 2 dagen verwerft u concrete inzichten in een specifiek thema. Zo krijgt u een duidelijke focus en maakt u de juiste keuzes.
  • Individuele coaching: voor de opvolging van concrete oplossingen of innovaties kan u een beroep doen op een individuele begeleiding van 3 dagen (gespreid in de tijd) en een halve dag rapportering.

Interesse? Neem dan zeker contact op met onze innovatie-experten.

Deze dienstverlening maakt deel uit van het Industrie Partnerschap waarbinnen 17 Vlaamse innovatiepartners een geïntegreerde dienstverlening aanbieden om groei en innovatie in de Vlaamse industrie te stimuleren.

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Banner Industriepartnerschap Wood