WOOD.BE: versoepeling maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Vanaf maandag 4 mei worden de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus versoepeld. Dit betekent dat de activiteit in de bedrijven en bij WOOD.BE opnieuw zal toenemen. Bijgevolg neemt WOOD.BE de gepaste maatregelen om tegemoet te komen aan de nieuwe situatie die vanaf 4 mei (geleidelijk) zal ontstaan.

  • Telewerk wordt nog steeds aangemoedigd, maar niet langer opgelegd. Onze experten bereikt u het gemakkelijkst via e-mail of smartphone, ongeacht of ze thuis of op kantoor werken.
  • Audits en andere bezoeken bij klanten ter plaatse zijn opnieuw mogelijk, mits de nodige maatregelen gerespecteerd worden door zowel WOOD.BE als de klant. Uw auditor of adviseur zal u hierover vooraf contacteren.
  • WOOD.BE kan opnieuw bezoekers ontvangen, zij het in beperkte aantallen. Ook in deze context zijn de nodige maatregelen van kracht.
  • Vergaderingen in ons gebouw worden beperkt tot maximum 6 personen. Voor grotere vergaderingen, workshops of seminaries blijft videoconferencing aangewezen.
  • Onze labo’s blijven operationeel, mits toepassing van de nodige maatregelen.
  • Op vlak van administratie en secretariaat wordt er voorzien in permanentie.

In de huidige situatie doen wij al het mogelijke om de continuïteit van onze diensten maximaal te garanderen. Uw gezondheid en die van onze medewerkers hebben echter de hoogste prioriteit.

Draag steeds zorg voor uzelf en uw gezondheid en denk ook aan de gezondheid van anderen!

Alvast bedankt voor uw begrip en uw medewerking.

Het team van WOOD.BE