WOOD.BE in 2017

MET KENNIS VAN ZAKEN

WOOD.BE is het kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie. Ons team van experts ondersteunt de ondernemingen maximaal bij het realiseren van een innovatieve en duurzame toekomst. Steeds op maat van uw onderneming, stellen we onze kennis en technologische competenties ter beschikking, flexibel en toegankelijk. Kortom, een one-stop-shop waar u vlot terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid, ...
Ons dienstenaanbod is ruim en gevarieerd. We bekijken uw producten, processen, diensten en businessmodel vanuit een geïntegreerde aanpak. Uw innovatieve en duurzame toekomst is onze ambitie.

Om onze bedrijven nog beter te kunnen dienen werden de inspanningen op vlak van administratieve vereenvoudiging en informatisering voortgezet. Het voltallige team van WOOD.BE kreeg in 2017 een opleiding "customer delight management".

De samenwerking tussen de bedrijven en WOOD.BE wordt intensiever, de samenwerkingstrajecten worden uitgebreider en diepgaander. Onze industrie wordt immers steeds kennisintensiever, een evolutie die zich in de toekomst alleen maar zal doorzetten. Met het oog op onze toekomst wil WOOD.BE zich iedere dag opnieuw inzetten om onze rol als kennispartner voor de bedrijven van de hout-en meubelindustrie optimaal te vervullen.

2017 in feiten en cijfers:
Certificaten 621 certificaten uitgewerkt
Testen en adviezen 235 studies en proeven uitgevoerd
Normalisatie 16 normcommissies
Projecten 11 lopende en 3 nieuwe projecten

Download het activiteitenverslag hier.