Spread the Wood!

Kortom, een one-stop-shop waar u vlot terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid, … Ons dienstenaanbod is ruim en gevarieerd. We bekijken uw producten, processen, diensten en business model vanuit een geïntegreerde aanpak. Uw innovatieve en duurzame toekomst is onze ambitie.

EEN BLOEIENDE SECTOR

Onze passie voor hout delen we met de spelers binnen de Belgische hout- en meubelindustrie. Deze industrie is wijd ver takt en omvat heel wat deelsectoren:

  • de meubelindustrie
  • houten plaatmaterialen
  • houten bouwelementen
  • houten verpakkingen
  • overige houtverwerking

Het creëren van toegevoegde waarde staat centraal binnen al deze ondernemingen en dit gebeurt in samenwerking met o.a. leveranciers en klanten. Ook voor WOOD.BE is deze waardeketenbenadering essentieel. Daarom werken we actief samen met ondernemingen, organisaties en kennisinstellingen uit andere schakels van deze waardeketen(s).

ZONDER GRENZEN

WOOD.BE is er zowel voor KMO’s als voor grote ondernemingen. We zijn actief in alle regio’s van België en - dankzij ons netwerk van partners en klanten in Europa - ook over de landsgrenzen heen…


Een technisch vraagstuk, een innovatief idee? Aarzel niet ons te contacteren!

Wij heten u van harte welkom!

Download onze brochure hier