Webinar (x2): Luchtkwaliteit op de werkplek (22/02) & Externe diensten (24/02)

WEBINAR 1: Luchtkwaliteit op de werkplek (dinsdag 22 februari 17u30- 18u30)

Er is de afgelopen maanden veel te doen geweest omtrent de invloed van (slechte) luchtkwaliteit op de verspreiding van het coronavirus. Wat is een goede luchtkwaliteit en hoe kunnen we die evalueren? Wat leert ons de meting van het CO2-gehalte in de lucht? Hoe maken we een risicoanalyse en welke zijn de stelregels? ...

Marina Dhondt (WOOD.BE) bezorgt ons een overzicht van de belangrijke aandachtspunten alsook de verschillende preventiemaatregelen die kunnen toegepast worden.

WEBINAR 2: Specifieke opdrachten van de externe diensten (donderdag 24 februari 17u30 – 18u30)

Van zodra een werkgever één werknemer in dienst heeft, moet hij zich verplicht aansluiten bij een Externe Dienst voor Preventie en Bescherming (EDPB). Wat is de rol van deze externe dienst? Welke zijn de wettelijk vastgelegde tarieven? Hoe zit dit nu met de periodieke rondgangen in de onderneming? Welke ondersteuning is standaard inbegrepen en voor welke diensten moeten we bijbetalen? …

Joachim Leper (Attentia) zet tijdens deze sessie uiteen hoe je een maximale ondersteuning haalt uit jouw aansluiting bij de externe dienst!

Inschrijven voor één of beide sessies kan via deze link. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met link waarmee u online het webinar kan volgen.

Deze activiteit is een gezamenlijk initiatief van:

Partners