Webinar: De positieve kracht van ventilatie op COVID-19 op 10/05/2021

Dat COVID-19 een enorme impact heeft op de mensen op de werkplek is een feit.

Op de diverse landschapsbureau ’s, in de verschillende kleedkamers en refters, maar vooral in de diverse productieruimtes worden enorme inspanningen geleverd om de risico’s op besmettingen te beperken cfr de opgelegde maatregelen.

Vanuit Flanders’FOOD en Fevia ism VITO (Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling), UGent (Faculteit Ingenieurswetenschappen en architectuur) en WTCB (Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) zijn we ervan overtuigd dat de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd rond “ventilatie” in onze smakelijke sector, een deel van de oplossing is om in te zetten op het positieve effect rond het “welzijn” van de medewerkers op het werk in de productieruimtes, maar ook in de refters, kleedkamers, landschapsbureau's, sanitaire ruimtes, enz...

Vanuit een algemeen kader rond deze problematiek willen we haalbare cases, technieken en oplossingen aanreiken die een inspiratie kunnen geven voor uw diverse (werk)ruimtes binnen uw gebouwen.

Daarom organiseren we samen dit betalend (30,00 euro) online-event over alle sectoren heen om de expertise vanuit de voedingssector te delen.

Dit thema-event is één van de initiatieven van Flanders' FOOD in het kader van het Vlaio #Industriepartnership, voor bedrijven die meer inzicht willen verwerven.

SCHRIJF U HIER IN

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Industriepartnerschap Combined Brand 1750X270