Infosessie WOOD.BE Update @ Prowood 2018: een terugblik

Prowood 2018 was voor WOOD.BE een uitgelezen kans om de professionelen van de sector een live update te geven van een aantal actuele dossiers. Ongeveer 80 deelnemers gingen op deze uitnodiging in en namen op woensdag 24 oktober 2018 deel aan de infosessie van WOOD.BE.

WOOD.BE
In zijn inleidende presentatie gaf Chris De Roock een totaaloverzicht van het dienstenaanbod van WOOD.BE. WOOD.BE is immers een one-stop-shop waar u terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid, …

CE-markering van brandwerende deuren
Raymond Van Pestel bracht met veel overtuiging een toelichting bij de definitieve toepassing van de CE-markering van brandwerende deuren die vanaf 1 november 2019 van kracht wordt. Vanaf dan is deze CE-markering verplicht voor het op de markt brengen van deurgehelen. Welke zijn de taken en verplichtingen van fabrikant, schrijnwerker en handelaar?

Het afwerkingslabo van WOOD.BE Lieven De Boever gaf een overzicht van de testmogelijkheden van ons nieuwe afwerkingslabo. Gekoppeld aan de technische bagage en ervaring van onze kennismedewerkers kan WOOD.BE hiermee een uitgebreid pakket dienstverlening aanbieden aan de industrie.

De infosessie werd afgesloten met een netwerkdrink die de mogelijkheid bood om met de experten van WOOD.BE na te kaarten over deze thema’s.

Herbekijkt of downloadt u graag de presentaties van deze infosessie? Dat kan via onderstaande links:

Hebt u nog vragen over deze presentaties of thema’s? Stuur dan een mailtje naar info@wood.be.

De sfeerfoto's vindt u hier terug.