Trends

Hou de vinger aan de pols dankzij de Optimo trendanalyses

Als het gaat om nieuwe trends die relevant zijn voor de hout- en meubelindustrie, houdt WOOD.BE voortdurend de vinger aan de pols via de gekende Optimo trendanalyses. Jaarlijks bezoekt ons team de grote voorjaarsbeurzen (Keulen, Maison & Objet, Milaan, …) en vertalen we de nieuwigheden op vlak van vormgeving, kleur- en materiaalgebruik en functionaliteiten in een inspirerende trendpresentatie in woord, beeld en klank.

In de loop van de maand juni organiseren we het jaarlijkse Optimo trendseminarie, dat na meer dan 15 jaar een vaste waarde is geworden in de interieurbranche. Na onze eigen trendanalyse ronden we het Optimo trendseminarie af met een gastspreker. Dit kan een trendwatcher zijn (Herman Konings, Nathalie Beckx, Li Edelkoort, Vincent Grégoire, …) of een gerenommeerde designer met internationale naam en faam. Soms gaat het om een gevestigde waarde, maar vaak ook om een rijzende ster aan het internationale designfirmament. In het verleden ontvingen we onder meer reeds Erwan Bouroullec, Tom Dixon, Werner Aisslinger, Barber & Osgerby, Christophe Pillet, Eero Koivisto, Arik Levy, Sebastian Herkner, Benjamin Hubert, Stefan Diez, Sylvain Willenz,...

Wij kunnen voor uw bedrijf ook in company trendpresentaties verzorgen. Dit kan een standaard presentatie zijn, maar ook een trendpresentatie op maat van uw bedrijf en productgamma.

Contact: alan@wood.be