WOODWIZE werft aan: Administratief Medewerk(st)er

WOODWIZE kent de houtsector door en door en deelt die kennis op een onafhankelijke maar betrokken manier met werkgevers, werknemers, leerkrachten en leerlingen.

Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt WOODWIZE bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de hout- en meubelsectoren.

Jouw job
Voor deze functie zoeken we iemand die nauwgezet, klantgericht, communicatief en organisatorisch zeer vaardig is en kan anticiperen op vragen van onze klanten.

Samen met je collega’s sta je in voor een goede administratieve ondersteuning van onze werking, waaronder de afhandeling van opleidingsdossiers en opvolging van projecten voor jongeren en onderwijs.

Hiervoor beheer je onze algemene mailbox, beantwoord je telefoons en registreer je gegevens m.b.t. opleidingen in onze databank via een eigen CRM-tool. Je helpt bij de planning en de organisatie van opleidingen. Je beantwoordt vragen van werkgevers en andere contactpersonen en informeert hen over onze diensten. Tenslotte ondersteun je onze communicatiedienst bij de opmaak van teksten en brochures en de verzending hiervan.

Jouw profiel
Je bent sterk in administratief werk, je kan vlot overweg met de courante office pakketten zoals Word en Excel en je kan werken met databanken. Je bent ordelijk, werkt nauwkeurig met zin voor verantwoordelijkheid en je zoekt altijd naar oplossingen. Je werkt goed samen in een klein team, maar je kan ook autonoom werken.
Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en je kan je ook vlot uitdrukken in het Frans.
Hiervoor zoeken we bij voorkeur iemand met een niveau van Professionele Bachelor of gelijkwaardig door ervaring.
Motivatie, communicatieve en administratieve vaardigheden primeren op andere criteria, zoals leeftijd en diploma.

Aanbod
Wij bieden een boeiende en gevarieerde functie in een team van ervaren collega’s, die er samen voor gaan. Je komt terecht in een leerrijke werkomgeving, met een open werksfeer en een no-nonsense houding.
Het betreft een contract van onbepaalde duur (80%), met een competitief loonpakket, aangevuld met extra legale voordelen en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief met uitgebreid CV, voor 10 februari 2020 naar WOODWIZE, t.a.v. Jeroen Doom, Hof ter Vleest dreef 3 te 1070 Brussel, tel. 0496 160 671 of per mail naar jeroen@woodwize.be.

Elke sollicitatie wordt met de nodige discretie behandeld.

Download de vacature hier.