Trendseminarie 2019

Banner Mail

Met genoegen nodigen wij u uit op de volgende editie van ons trendseminarie, dat plaatsvindt op donderdag 13 juni 2019. Dit jaar bieden wij u volgend programma aan:

TREND REPORT 2019 door Susanna Campogrande

Naar jaarlijkse traditie bracht het team van Optimo opnieuw een bezoek aan de belangrijkste voorjaarsbeurzen in Europa. We gingen er op zoek naar de nieuwste trends en laatste nieuwigheden om u de meest actuele en relevante informatie te kunnen presenteren. Dit jaar neemt Susanna u graag mee doorheen een beeldenreis vol oogverblindende en inspirerende voorbeelden.

FORWARD TO BASICS door Herman Konings

Er zijn heel wat tekenen die wijzen op de komst van een nieuw verlicht tijdperk, waarin jong en oud zich steeds meer gaan realiseren dat opwindende dingen niet online gebeuren maar juist offline, in de weldoende koelte van het échte, in analoge ontmoetingen met anderen. Niet ondanks maar juist dankzij het sociale internet krijgt het levende en het levendige van het tastbare samenzijn meer waarde en meer intensiteit.

Voor meer info over Herman Konings: www.nxt.be

Praktisch

Dit trendseminarie vindt plaats op donderdag 13 juni 2019 vanaf 15.00 uur in het gebouw van Fedustria Anderlecht, Hof ter Vleestdreef 5 te 1070 Brussel.
De presentatie van Susanna Campogrande wordt gebracht in het Frans met simultaanvertaling naar het Nederlands. De presentatie van Herman Konings wordt gebracht in het Nederlands met simultaanvertaling naar het Frans.

Programma

15.00 Ontvangst
15.30 Verwelkoming door Chris De Roock, WOOD.BE
15.35 TREND REPORT 2019 door Susanna Campogrande
16.45 Koffiepauze
17.15 FORWARD TO BASICS door Herman Konings
18.15 Vragenronde
18.30 Netwerkdrink

Deelname aan het trendseminarie kost 100 euro (excl. BTW) per person, te betalen na ontvangst factuur. Leden van het innovatief bedrijfsnetwerk Future Furniture kunnen gratis deelnemen.

Mis uw jaarlijkse trendafspraak niet en schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij Evi Bilteryst, tel. +32 (0)2 558 15 64 of via e-mail evi@wood.be.

Inschrijvingsformulier

Maak uw keuze