SAVE THE DATE: Factory of the Future Awards 2021 - 23/02/2021

Logo Event Fof Award 2021 En

Het felbegeerde label behalen, is geen gemakkelijke opdracht. Kandidaten - Belgische ondernemingen of ondernemingen met Belgische productievestiging - worden maar tot Factory of the Future verkozen na een proces om de hele onderneming te transformeren en nadat ze vervolgens slagen voor een strenge audit over de zeven transformaties.

Een bijzondere prestatie
Factory of the Future worden is in gewone tijden al een hele prestatie. Dit is echter géén gewoon jaar. Ondanks zware inspanningen om zichzelf te transformeren, hebben heel wat bedrijven als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis de audit niet kunnen laten doorgaan. Slechts enkele ondernemingen zijn hier wel in geslaagd.

Voor die ondernemingen maar ook voor alle andere, als opsteker voor de hele Belgische industrie, die blijk geeft van zo veel veerkracht, hebben we besloten om ook dit jaar de Factory of the Future Awards uit te reiken tijdens een bijzonder online-event dat wordt georganiseerd door Sirris en Agoria, in samenwerking met Fevia, Flanders Food, Fedustria, Wood, Centexbel, essenscia en Catalisti.

Dit jaar zullen de Factory of the Future Awards voor het eerst op dezelfde dag worden uitgereikt voor het Nederlandstalige en voor het Franstalige landsgedeelte.

Programma

9:30 – start van het Factory of the Future Event 2021!

  • Welkom en introductie op de Factory of the Future Awards door moderator Jolyce Demel
  • Uiteenzetting door minister-president Jan Jambon over hoe het Vlaams beleidsplan zal bijdragen aan relance industrieWelke zijn de bedrijven die voor de tweede keer en zelfs derde keer hun Factory of the Future-label verdienen: waarom is het zo belangrijk en hoe doen ze dat?
  • Federaties over het belang van samenwerking tussen bedrijven, en over sectoren heen: aan het woord de 4 directeurs Nadia Lapage (Fevia), Peter Demuynck (Agoria), Fa Quix (Fedustria) en Frank Beckx (essenscia)
  • Award uitreiking – Wie zijn de bedrijven die zich vanaf nu ook Factory of the Future mogen noemen en de erelijst van bijna 40 Factories of the Future in België vervoegen?
  • Slotwoord door Herman Derache, algemeen directeur van Sirris, over wat bedrijven concreet kunnen doen, welke initiatieven en diensten voor hen ter beschikking staat om hen de stap naar een futureproof productieomgeving te helpen zetten.

10:30 – Einde

Interesse om de zevende uitreiking van de Factory of the Future Awards, die op 23 februari van 9u30 tot 10u30 plaatsvindt, online bij te wonen? Schrijf u in via onderstaande link!

SCHRIJF U HIER IN!

Banner Emailing Agenda Fof 2021