Optimo Trendwebinar: 25/06/2020!

2020 is nog niet halfweg en we kunnen het nu al uitroepen tot het jaar van disruptie. COVID-19 dwong ons namelijk anders en creatiever om te gaan met de meest alledaagse activiteiten. Voor het Optimo-team is dit niet anders: het jaarlijkse trendseminarie gaat dit jaar op een net iets andere manier door. Met veel plezier nodigen wij u uit op de allereerste digitale editie: “Optimo Trendwebinar 2020” op donderdag 25 juni 2020.

TREND REPORT 2020 door Susanna Campogrande & Alan Dergent
Tot maart bezocht het Optimo-team de bekendste internationale meubel- en interieurbeurzen. COVID-19 maakte verdere bezoeken dan wel onmogelijk, dat weerhield het Optimo team niet om het sectornieuws verder op te volgen: het wereldwijde web met de daarbij horende sociale media werden onze steun en toeverlaat. Het werd dus een phygitale ontdekkingstocht waar Susanna en Alan u graag met veel enthousiasme wegwijs in maken. Zo raakt u ook dit jaar niet ‘lost in trendslation’

‘De transformatie naar Digital Brand Ambassador’ door Vincent Meurisse (Collective)
De designmarkt is in volle verandering en ook de meubelsector beleeft turbulente tijden. In de kwarteeuw dat Vincent Meurisse actief is als verdeler van high-end meubilair en verlichting moest Collective zich als ‘in-between’ tussen de producent en de winkelier al meermaals heruitvinden. Vincent zal het hebben over hoe de meubelbranche evolueert onder invloed van de digitale transformatie en hoe men waarde kan blijven creëren in een omgeving die steeds meer data-gedreven is.

Programma
10u00 – 11u00: Trend Report door Susanna Campogrande en Alan Dergent
11u00 – 11u15: Pauze
11u15 – 11u40: 'De transformatie naar Digital Brand Amabassador' door Vincent Meurisse (Collective)
11u40 - 11u50: Q&A

Praktisch
Deze online editie van het trendseminarie vindt plaats op donderdag 25 juni 2020 en start om 10u ’s morgens, vanuit uw eigen kot. Het einde is voorzien omstreeks 11u50 met nadien nog question time.

Nederlands en Frans zullen elkaar voortdurend afwisselen tijdens de presentatie, via sleutelwoorden zorgen we er echter voor dat ook wie niet perfect tweetalig is, volledig mee is met het verhaal.

Indien u zich inschrijft, ontvangt u enkele dagen voor het Trendwebinar een link via de welke u zich de dag zelf kan aanmelden.

Deelnemen?
Deelname aan het Optimo Trendwebinar 2020 kost 75 euro (excl. BTW) per persoon, te betalen na ontvangst factuur. Leden van het bedrijfsnetwerk Future Furniture kunnen gratis deelnemen. Leden van Fedustria en Navem kunnen deelnemen aan het gunsttarief van 50 euro (excl. BTW).

Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij Evi Bilteryst, tel. +32(0)2 558 15 64 of evi@wood.be

Mis deze editie van het trendseminarie niet en schrijf in via onderstaand inschrijvingsformulier!

In samenwerking met Fedustria, Meubelbeurs & Navem

Inschrijving Optimo Trendwebinar 2020

Maak uw keuze