Logo Wood Be

2020-12-10 - Evi

#Industriepartnerschap: Nieuwe kansen voor de bedrijven van de Vlaamse hout- en meubelindustrie

17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder WOOD.BE, slaan de handen in elkaar om innovatie en ondernemerschap in de Vlaamse industrie te stimuleren. De dienstverlening van dit Industrie Partnerschap wordt gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) en gecoördineerd door Agoria en Sirris. Klik hieronder door voor meer informatie.

lees meer ›
Logo Wood Be

2020-11-19 - Evi

WOOD.BE is looking for an auditor in Chain of Custody (m/f/x)

WOOD.BE is the knowledge centre for the woodworking and furniture industry. We support the
companies in this industry in their efforts to realise an innovative and sustainable future. In order to sustain the growth of our certification activities, we are currently looking for an auditor in Chain of Custody (CoC).

lees meer ›
Wood Future Proof

2020-09-03 - Evi

Wood Future Proof

Deze zomer staken we onze WOOD.BE brochure in een nieuw jasje. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

lees meer ›
Thumbnail Website

2020-09-03 - Evi

Innovaders helpt bedrijven in een snel veranderende wereld.

Innovaders? Dat zijn 10 ervaren innovatiepartners verspreid over evenveel sectoren. 10 sparringpartners die bedrijven inspireren, stimuleren, ondersteunen en bovenal helpen innoveren. Want the time is now!

lees meer ›
Wood Be In 2019

2020-06-19 - Evi

WOOD.BE in 2019

Meer weten? Klik hieronder dan zeker door!

lees meer ›
12 Enecobois 27 T08 Ac7 Mb

2020-06-10 - Evi

'Conversations about Climate Change' design competition!

The UK Timber Trade Federation announces the start of their ‘Conversations about Climate Change’ Design Competition, in collaboration with the Building Centre. Click below for more information.

lees meer ›
Henry Van De Velde Awards

2020-05-22 - Evi

Henry van de Velde Awards zoekt toekomstige winnaars!

Nog tot en met 2 juni kan je inschrijven voor de 27e editie van de Henry van de Velde Awards. Flanders DC nodigt je uit om je beste werk in te sturen voor hun design awards. Klik hieronder door voor meer info.

lees meer ›
Virus 4936806 1920

2020-05-04 - Evi

WOOD.BE: versoepeling maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Vanaf maandag 4 mei worden de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus versoepeld. Dit betekent dat de activiteit in de bedrijven en bij WOOD.BE opnieuw zal toenemen. Bijgevolg neemt WOOD.BE de gepaste maatregelen om tegemoet te komen aan de nieuwe situatie die vanaf 4 mei (geleidelijk) zal ontstaan.

lees meer ›
Label Tested Furniture Def Xxxx

2020-04-16 - Evi

Nieuw: meubelcertificatie door WOOD.BE

U wenst uw meubelen te laten testen volgens een officiële norm of volgens een testprogramma op maat? U heeft nood aan een instrument om de resultaten van deze testen en de sterkte, duurzaamheid, veiligheid,... van uw meubelen te communiceren en te garanderen aan uw klanten? Dan is ons nieuw meubelcertificaat met label het antwoord op uw vragen! Klik hieronder door voor meer info.

lees meer ›
Wood Be Op Kanaal Z 3

2020-02-10 - Evi

WOOD.BE @ Kanaal Z

WOOD.BE maakte afgelopen donderdag 06/02 deel uit van de 10-delige reportagereeks Z-Industry Fedustria. Z-Industry Fedustria schetst een beeld van de vooraanstaande rol die de Belgische textiel-, hout- en meubelbedrijven spelen, tot ver buiten de landsgrenzen. Er worden een aantal inspirerende bedrijven geportretteerd die dankzij hun innovatie, hun klantgerichtheid, hun kwaliteitszorg en exportgedrevenheid bouwen aan duurzame groei. WOOD.BE kwam hierbij als kennisinstelling aan het woord. Klik hieronder zeker door voor het resultaat!

lees meer ›