Optimo Trendwebinar 2021 - 29/06/2021!

Banner Mailchimp

Na de allereerste digitale editie vorig jaar, trekken we dit jaar opnieuw de digitale kaart. Na 21 fysieke edities van het Optimo trendseminarie nodigen we u dan ook met veel plezier uit op het tweede Optimo Trendwebinar op dinsdag 29 juni 2021. Het Optimo team stelde volgend programma voor u samen:

TREND REPORT 2021 - Susanna Campogrande en Klaas Holsters

Naar jaarlijkse gewoonte biedt het Optimo team u een overzicht van de trends en productnieuwigheden in de meubel- en interieurbranche. Bij gebrek aan fysieke meubel- en interieurbeurzen schuimden architecte Susanna Campogrande en productontwikkelaar Klaas Holsters, beiden actief binnen het Optimo team, het wereldwijde web en de sociale media af om u te voorzien van een inspirerende portie trends, nieuwigheden en relevantie informatie voor de meubel- en interieurbranche. Zo raakt u ook dit jaar niet 'lost in trendslation'.

GREEN PEA - Francesco Farinetti

'From duty to beauty', dat is de baseline van GREEN PEA: een ecologisch shoppingcenter van 15.000 m², dat sinds december 2020 gevestigd is in Turijn naast de allereerste Eataly, de bekende retailer van Italiaanse (top)etenswaren. Bezieler van het project is Francesco Farinetti, die niet alleen met Eataly maar nu ook met GREEN PEA consumenten beter wil leren consumeren. Bij GREEN PEA staat duurzaamheid centraal. In het shoppingcenter vind je enkel milieuvriendelijke producten. Een volledige verdieping is gewijd aan duurzame en lokale meubels en interieurproducten. Kortom, GREEN PEA nodigt uit tot een nieuwe manier van consumeren

Programma

10.00 - 11.00: Trend Report 2021 - Susanna Campogrande & Klaas Holsters
11.00 - 11.15: Pauze
11.15 - 11.40: GREEN PEA - Francesco Farinetti
11.40 - 11.50: Q&A

Praktisch

Deze online editie van het trendseminarie vindt plaats op dinsdag 29 juni 2021 via Zoom webinar.
Trend Report 2021 wordt afwisselend in Nederlands en Frans gepresenteerd, vertaling wordt voorzien. Green Pea wordt in het Engels gepresenteerd.

Deelnemen?

Deelname aan het Optimo Trendwebinar 2021 kost 75 euro (excl. BTW) per persoon, te betalen na ontvangst factuur. Leden van Fedustria, Namev en Navem kunnen deelnemen aan het gunsttarief van 50 euro (excl. BTW). Leden van de bedrijfsnetwerken Future Furniture en WOOD Matters kunnen gratis deelnemen.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier.

Een Org Van Met De Medewerk Van  Nlpng 01

Schrijf u hier in!

Maak uw keuze