WOOD.BE update @ Prowood Infosessie 24.10.2018

Tijdens deze infosessie geven experten van WOOD.BE u een update van enkele actuele dossiers, waaronder de CE-markering van brandwerende deuren en de testmogelijkheden die het nieuwe afwerkingslabo van WOOD.BE biedt aan de bedrijven uit de sector.

  • De deadline voor de definitieve toepassing van de CE-markering van brandwerende deuren is vastgelegd op 1 november 2019. Vanaf dan is deze CE-markering verplicht voor het op de markt brengen van deurgehelen. Tijdens deze sessie geven wij fabrikant, schrijnwerker en handelaar een duidelijk antwoord op de meest gestelde vragen.
  • Het nieuwe afwerkingslabo van WOOD.BE is uw one-stop-shop voor het karakteriseren van houten oppervlakken. U kan er terecht met vragen over het behalen van specifieke technische of esthetische eigenschappen van uw product. Terzelfder tijd wordt samen met u gekeken naar de duurzaamheid van deze oplossingen. Dit geldt voor producten met of zonder specifieke afwerkingslagen op zowel ruw hout als op verwerkte ondergronden (zoals parket, meubelen, ramen,…).

Programma
10.00 u Ontvangst
10.15 u Inleiding, door Chris De Roock, general manager WOOD.BE
10.30 u CE-markering van brandwerende deuren, door Raymond Van Pestel, manager mechanical lab WOOD.BE
11.15 u Het afwerkingslabo van WOOD.BE, door Lieven De Boever, manager research & technology WOOD.BE
12.00 u Afsluitende drink

Waar
Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent
Meeting Center, zaal flex 4

Voor wie
Professionelen uit de hout-, meubel- en schrijnwerksector met eigen productie-, plaatsings- en/of R&D-activiteiten

Deelname
Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht via onderstaand formulier

Over WOOD.BE
WOOD.BE is het kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie. Wij ondersteunen de ondernemingen maximaal bij het realiseren van een innovatieve en duurzame toekomst. WOOD.BE is een one-stop-shop waar u terecht kan met al uw vragen over technologie, innovatie, certificatie, normalisatie, testen, veiligheid, …

Inschrijvingsformulier