#Industriepartnerschap: Nieuwe kansen voor de bedrijven van de Vlaamse hout- en meubelindustrie

17 Vlaamse innovatiepartners, waaronder WOOD.BE, slaan de handen in elkaar om innovatie en ondernemerschap in de Vlaamse industrie te stimuleren. De dienstverlening van dit Industrie Partnerschap wordt gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) en gecoördineerd door Agoria en Sirris.

Dankzij de individuele en collectieve diensten van het Industrie Partnerschap kan u als Vlaams bedrijf rekenen op een schat aan expertise en jarenlange ervaring om uw inzichten en uw innovatiepotentieel op te drijven en dit binnen een aantal belangrijke actuele thema’s, zoals circulaire economie, klimaat en energie, digitalisering, Industrie 4.0, …

Dienstenaanbod WOOD.BE

Dankzij dit Industrie Partnerschap en de steun van Vlaio kan WOOD.BE u een inhoudelijk interessant pakket van diensten aanbieden en dit tegen financieel gunstige voorwaarden. Concreet gaat het om een zestal diensten: 2 lerende netwerken, 2 thematische events, oriënterend advies en individuele coaching.

Lerende netwerken

In lerende netwerken brengen we bedrijven samen die voor soortgelijke uitdagingen staan. In workshops met kleine groepen (idealiter 15 bedrijven) zoomen we in op ervaringen, inzichten en best practices. Een lerend netwerk omvat 4 workshops per jaar. Vanuit WOOD.BE worden volgende lerende netwerken georganiseerd:
1.Future Furniture
2. WOOD Matters

Thematische events

Wilt u alles te weten komen over een actueel onderwerp of een beloftevol innovatiedomein? Met onze thematische events laten we verschillende sprekers aan het woord die deze onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Op korte tijd doet u zo kennis op over interessante thema’s en bent u op de hoogte van recente innovaties en nieuwe inzichten. Vanuit WOOD.BE worden volgende thematische events georganiseerd:
3. Innovation Day
4. Inspired by WOOD

Individuele begeleiding

Wij kunnen de bedrijven ook individueel ondersteunen via korte, laagdrempelige begeleidingstrajecten binnen de centrale thema’s van het Industrie Partnerschap, zoals circulaire economie, klimaat en energie, digitalisering, Industrie 4.0, … WOOD.BE biedt volgende formules aan:
5. Oriënterend advies
6. Individuele coaching

Interesse in één of meerdere van deze diensten? Neem dan contact op met onze experten of klik hieronder door voor meer informatie.

1.Future Furniture: alan@wood.be
2.WOOD Matters: klaas@wood.be
3 Innovation Day: alan@wood.be
4.Inspired by WOOD: klaas@wood.be
5. Oriënterend advies: alan@wood.be of klaas@wood.be
6.Individuele coaching: alan@wood.be of klaas@wood.be

#industriepartnerschap #sterkondernemen

Banner Industriepartnerschap Wood